Home
Nieuws
RadioToolbar
Radiostations
Download
Faq & Help
Doneer!
Contact
                           

Nieuwsbrief :
E-mail adres:

Aanmelden
Afmelden  


                           

 Rate deze Website
 Tweedehands.net  JogobingoOver de Radio Toolbar :

De Radio Toolbar is speciaal ontwikkeld uit de behoefte om op een eenvoudige manier het steeds groter wordende aantal radiostations op internet te kunnen selecteren en beluisteren op een internet pc met breedband verbinding.

Radiostations selecteren in de RadioToolbar. Als de gratis Radio Toolbar eenmaal op de pc is geinstalleerd kan er zeer eenvoudig een radiostation naar keuze worden geselecteerd en gestart.

Naast deze al zeer grote voordelen heeft de Radio Toolbar nog een groot voordeel, namelijk dat alle links naar de radiostreams centraal worden beheerd. Waardoor nieuwe radiostations of wijzigingen door ons in het RadioToolbar systeem worden aangemaakt of aangepast. Waarna er vervolgens (weer) naar het (nieuwe) radiostation geluisterd kan worden.

Radiostations beluisteren. Na het selecteren van een radiostation verschijnt de radiospeler waarin het betreffende radiostation te beluisteren is.

Radiostations selecteren in de radiospeler. Als de radiospeler reeds is geopend is het mogelijk om direct vanuit de radiospeler een ander radiostation te selecten en te beluisteren.

Voor het luisteren naar de verschillende radiostations dienen Windows Media Player en RealPlayer op uw pc geinstalleerd te zijn of te worden.

Adware en Spyware: de radio toolbar werkbalk is vrij van adware en spyware omdat wij van mening zijn dat een "handige" toolbar als RadioToolbar er juist is voor uw gemak, en niet om ongemak te veroorzaken.

Radiotoolbar.nl wenst u veel online luisterplezier!

                           
Meer...

                           
       

  Copyright 2004 - 2018 Radiotoolbar.nl, All Rights Reserved    Brandstofpas voor MKB
|